Utflykter

Koh Samet

Koh Samet är nationalpark sedan 1981. Hit tar du dig enkelt med båt från Ban Phe. Båtarna går flera gånger om dagen och det tar ca 20-30 minuter beroende på vart man landar.  Ön är känd för sina kritvita paradis stränder , mycket klart vatten och flera mysiga restauranger.

Simma med delfiner

På Oasis Sea Worlds hemsida  www.oasisseaworld.net hittar du information om parken , showerna samt hur det går till om man vill simma med delfiner. En spännande och rolig hel eller halvdagsutflykt.

Några fler förslag

Ön Koh Chang som är en av Thailands största öar. Även denna ö är till stora delar nationalpark och har flera fina vattenfall och en varierad natur.

Pattaya - till Pattaya tar man sig från Oriental Beach på ca 1 timme med bil. Det finns gott om fina restauranger med ett varierat matutbud - shopping- strandliv på beachen och inte minst ett rikt nattliv.

Bangkok - Ett förslag kan vara att man planerar in att börja eller avsluta sin resa ett par dagar i Bangkok. Med sin över 10 miljoner invånare är det en stor stad med många sevärdheter- bra shopping- förstklassiga biografer och restauranger och framför allt trevliga och gästvänliga människor.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.05 | 06:34

www.pearlvilla.se www.thailandsbo.se Kontakt Åke Larsson ake.pearlvilla@gmail.com +66 629 151 246 !

...
25.04 | 03:52

Hör av er om ni är intresserade av boende i Rayong, Banphe, Lamephim. Det finns ett brett utbud här i Thailands riviera.

...
28.02 | 04:26

Hej,
Är ni fortfarande intresserade av boende i Thailand december 2020?

...
14.01 | 17:45

Hej. Är ditt hus ledigt 19 december till 29 december 2020? Vi är 6 vuxna med 3 barn. Ålder 71 år till 4 år. Vänligen

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS